Про перші Збори.

Ми були першими… Все почалося з цього запрошення…

                           шановний ірисовод!

Ласкаво запрошуємо Вас на зустріч ірисоводів України з головою Спілки Ірисів Росії паном Локтєвим С.М., яка відбудеться 20 березня о 14 год. в Києві. Місце зустрічі – ботанічний сад ім.Гришка, вул. Тимирязівська, 1 (Печерськ), збір біля центрального входу. На зустрічі будуть обговорюватися питання вирощування ірисів, боротьби з хворобами ірисів,  селекції ірисів, будуть показані останні новинки зарубіжної селекції. Також планується спілкування з приводу створення спілки ірисоводів України. Точніше про зустріч можна дізнатися за тел.097 471 31 04 (Алла Михайлівна)

Чекаємо всіх, небайдужих до стану ірисоводства в Україні.

 

Перші збори ірисівників України   відбулися  в кінці березня 2010 року.  На них було накреслено плани  , зокрема, вирішено  розпочати  роботу над створенням ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇЇ”УКРАЇНСЬКА СПІЛКА ІРИСУ”. Для цього створили ініціативну групу на чолі з ініціатором зібрання Аллою Черногуз.

Того ж року, але дещо пізніше, ми знову зібралися на перше заняття з питання виставкового суддівства ірисів та створення суддівської команди для суддівства ірисів у грунті. Першими суддями – стажерами стали : Ю.Буйдін, О.Монако, О.Трякіна, М.Троїцький, А.Черногуз. Очолив нашу команду суддя Середньо-Європейської Спілки Ірису, член УСІ І.Хорош.

Засідання веде Президент РОІ С.Локтєв .
Учасники засідання, майбутні судді УСІ.